Wilujeng sumping di perusahaan urang

Produk Husus

  • PISTONS

    PISTONS

    Pedaran pondok:

    Piston WZAJ kualitas OE sareng ngagaduhan fitur OE anu sami sapertos alur cincin anu dikompensikeun pikeun mastikeun pangaturan cincin anu leres sareng kontrol minyak, ogé desain anu dikawasa ékspansi kanggo clearance pas alit pikeun ngirangan noise mesin, ngagem, émisi, sareng ningkatkeun kontrol minyak. Sét biasana kalebet piston sareng pin piston.

  • SPARK PLUGS

    TANGKUNG SPARK

    Pedaran pondok:

    Séri iridium WZAJ mangrupikeun tambahan panganyarna pikeun line-up plug-na. Éléktroda pusat kawat halus sareng éléktroda taneuh anu tirus ningkatkeun panyaluran sareng ngirangan bunuh diri. Laser dilas iridium tipped éléktroda tengah sareng paduan iridium-platinum éléktroda tipped ground ngamajukeun katahanan sareng umur panjang. Inti tambaga ngabantosan nyegah pre-ignition sareng fouling. Cangkang dilapis nikel sareng benang anu digulung nyayogikeun panyalindungan anti karebut sareng korosi. Insulator ribbed nyegah flashover.

  • FUEL METERING UNITS

    UNITAN PÉSÉRÉNAN SULU

    Pedaran pondok:

    Unit méteran WZAJ didamel dina standar anu ketat pikeun mastikeun kualitas luhur unggal produk. WZAJ nyayogikeun kaseueuran klep SCV, klep metering bahan bakar sareng klep relief minyak suluh

  • IGNITION COILS

    CILIK PIKIR

    Pedaran pondok:

    Coil ignition WZAJ dirancang pikeun gampang dipasang sareng ngandung tambaga kualitas luhur kanggo aplikasi khusus, émisi rendah sareng kaluaran énergi tinggi. Desain gulung anu unik bakal ngirangan ukuran sareng beuratna tanpa ngorbankeun kualitasna. Unggal coil dirancang pikeun ngaleungitkeun misfires sareng nyayogikeun tegangan maksimum.

TENTANG KAMI

Wenzhou AO-JUN Auto Parts Co ,. Ltd. didirikeun taun 2014 sareng nyéépkeun bisnis di 2016. Éta mangrupikeun panyayogi bagian mobil anu patali sareng mesin sareng komitmen pikeun nyayogikeun suku cadang otomatis pikeun padagang global.

Saatos sababaraha taun pamekaran teras-terasan, AO-JUN parantos janten pabrik anu gaduh kamampuan pasokan anu kuat. Dina widang sistem pengapian, AO-JUN henteu ngan ukur tiasa nyayogikeun sagala jinis busi ku harga anu paling kompetitif, tapi ogé nyayogikeun coil pengapian kualitas tinggi.